tisdag, december 18, 2018

Hej alla tisdagsglada!


Eftersom att ni tjatade så mycket på hur mina julklappar såg ut så har ni här en liten tjuvtitt. De jag är ansvarig för är de paket mer till vänster i bild. Jag är ganska nöjd över resultatet faktiskt, det tog en timme ungefär att slå in de åtta paketen. 

Jag hann ju med ganska mycket igår, vilket är superskönt. Så dagens göromål är att ta en promenad där jag tänkte kolla av skidspåren i Skräddarbacken bland annat. Sedan så ska jag till BVC för att lämna ett kissprov som är Alfons. Anledningen till att Alfons skulle lämna ett kissprov var för att dom ville kolla hans värden och eventuella allergier. Dom har ju redan tagit ett blodprov, medan vi skulle försöka få till det här med kissprov, vilket inte var det enklaste. Till slut så lät vi honom springa lös i huset utan blöja och efter en timme så fick vi fatt i de gyllene dropparna. 

Senare i eftermiddag så åker jag och Alfons till Falun där jag kommer lämna honom hos min mamma för att sedan åka ett distanspass på skidorna.

Nej, nu ska vi ut i det härliga snöklädda landskapet!


Inga kommentarer: