torsdag, december 20, 2018

Mardröm, trötthet och kämpa!


Direkt efter hemkomst från jobbet igår så gick jag för att möta Amanda och Alfons. Jag tog bobben med som Alfons fick åka på. Det tyckte han var skoj! För övrigt hände inte så mycket igår på vilodagen, vi lagade mat och åt den. Även om det är skönt att skippa träningen en dag så blir det på ett sätt lite långtråkigt också, men det är ju till stor del på grund av vädret och hade ej varit samma sak om det var sommar. 

Vi gick till sängs klockan 20 igår, mina ögon sved och jag såg fram emot en skön natts sömn. Det gick tyvärr inte då Alfons först gallskrek och sedan gnällde i timmar. Dels är han förkyld och sen var det troligen något med magen. Det är som att han har något som sitter fast mellan halsen och magen. Han gör något kluckande ljud och när han efter många om och men lyckas rapa så blir det bättre. Knepigt. 

Efter Alfons sömnbekymmer så lyckades han somna, men då var jag alldeles för uppe i varv för att kunna få min efterlängtade sömn. Till råga på allt så stressar jag ju upp mig än mer då jag inte kan somna och tänker på hur det förstör för min träning. Till slut lyckades jag somna och efter någon timme blev jag väckt av en på nytt gnällande Alfons. Det blev 5,50 timmars sömn inatt, inte jättekul. Känner mig rätt sliten av den dåliga sömnen och mycket/hård träning på slutet. Dessutom så är jag jävligt stel och har lite småont i ländryggen sedan tisdagens stakimpulser. Alltid ska det vara något.. Illa idag, bättre om några dagar. Det går upp och det går ner!

Nu väntar sista jobbdagen och därefter nästan tre veckors skön ledighet!

Jag avslutar inlägget med en aktuell bild på striden emot den massiva övervikten:
Inga kommentarer: