tisdag, december 04, 2018

Mysmorgon, läkarbesök och superbarnvakt
Tjolahopp!

Denna morgon innehöll en lucköppning för Alfons i hans kalender med barnböcker, med efterföljande uppläsning av aktuell bok. En mysig morgonstund. 

Just ju befinner vi oss hos läkaren för att försöka utreda varför Alfons sover så dåligt på nätterna. Dom misstänker förstoppning. Vi väntar nu på provtagning. 

Igår så fick min mamma förhinder och tvingades jobba längre, så jag frågade helt enkelt superbarnvakten och demontränaren Simon Andersson om han kunde ta hand om Alfons medan jag tränade:

Ni ser ju själva vilken succé det blev. Först var Alfons ganska blyg och försiktig, men efter ett tag så blev han mer och mer öppen. Det slutade med att Alfons nästan åt Simon ur huset. Simon är den jag vet som lyckas mata Alfons bäst. Kanske dags för karriärbyte för den gode Simon?!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Såg att det var 32 team i Visma ski classics, och att vissa teammedlemmar åker wasan på dryga 5 timmar ,- så hur fan kommer det sig att vi inte får se dig härja loss i dessa kretsar, känns som du lätt skulle kunna starta ett eget team med lokala hjältar som åker bättre än så...... och dra in bra med deg per år.... 3-10 ggr din lön idag iaf....

Adam Steen sa...

Ja det är sinnessjukt. Tror inte jag hade gjort bort mig i dessa sammanhang heller. Men ja, tydligen är jag inte omtyckt och folk tycker jag är för dålig.

Anonym sa...

Dryga 5 timmar!? Låter ju otroligt! Måste vara ngn från Sthlms Rullskidklubb som förhandlat som en gud med ngt av teamen...

Anonym sa...

Fanns 2 Pers i team jbrink som var/är i den kategorin,så det är bara att dra igång ett team med några sponsorer som vill ha tv-tid,längdhypen fortsätter...

Adam Steen sa...

Sthlms rullskidklubb, legender där bara!!

Ja okej! Hade inte varit helt fel. Men jag har inte direkt kontakter, eller tiden att sätta igång något sådant själv

Anonym sa...

Haha, Jörgen Brink har hittat några duktiga vd-miljonärer som får åka i teamet om de sponsrar teamet. :)

Adam Steen sa...

Brink är king!