söndag, december 23, 2018

Namnsdagsbarnet


Hejsan.

Namnsdagsbarnet här. Jag har varit helt förstörd, redan efter träningstävlingen i förrgår så var jag sjukt trött och sedan dess har det bara gått utför. Jag har de tre senaste nätterna sovit över nio timmar per natt, men ändå är jag sliten och trött. Dunkade även i mig några återhämtningsdryck från +Watt. Jag verkar ha gett upp allt det här med sockerförbud också och äter en massa skit. Jag gav upp ett viktigt pass igår och idag så skiter jag i ett nytt viktigt pass som var intervaller. Det var den säsongen det, från att ha haft en bra uppladdning och skaplig form så blir det såhär. Psykbryt och noll energi. Kul. Trodde jag skulle bli sjuk igår eller idag då Amanda och Alfons är det, men jag känner mig inte det minsta sjuk heller. Så antingen är jag bara väldigt sliten, eller så har jag tappt motivationen helt. Vi får se framöver vad som händer. Jag ska försöka mig på en liten promenad med familjen i alla fall. Hade det inte varit såhär nära inpå säsongen så hade väl det här inte betytt så mycket, men nu är ju varje dag viktig inför kommande tävlingar känner jag.. 

Skidskolan igår gick bra och jag fick fina lovord därifrån: ”Tack för ett bra pass idag! För mig betyder det mycket för min utveckling som skidåkare. Det är precis de små detaljerna jag vill åt. Som instruktör är du lyhörd inför vad man vill lära sig och tvekar inte att säga till vad man kan göra bättre. För mig är du en bra förebild, både som skidåkare och person. Jag tycker att du höll humöret uppe bra, trots att dagens pass inte gått så bra. Ett pass förändrar ju dock inte någonting. Ha en lugn ledighet och hoppas att du får lite återhämtning”. Sådant är alltid roligt! 


Inga kommentarer: