lördag, december 22, 2018

När man ger upp ett pass och drar till Ica för att köpa godis istället
Jag skäms för att skriva detta men jag gav upp dagens träningspass. Min tanke var att staka fem mil på under tre timmar. Dels var det så sjukt tungfört i nysnön, men kroppen svarade inte det minsta och jag var totalt orkeslös. Efter en timme gav jag upp tanken om att åka lite fortare och efter 1,50 så vände jag längs Igeltjärnsvägen och åkte raka vägen till bilen. Väl i bilen så åkte jag direkt till Ica i Domnarvet och köpte ett halvkilo lösgodis som jag smällde i mig. Nu mår jag illa av godiset och har ångest över att jag gjort ett så sjukt dåligt träningspass. Anledningen att jag inte åkte hem direkt är att jag ska ha en skidskola nu i Bergebo. 

Efter min skidskola så ska jag hem och bara ta det lugnt. Det är ju det jag sagt en tid nu: att jag är sjukt sliten och balanserar på en knivsegg att braka rätt in i väggen. Så ni som ser mig och tycker jag verkar lite sur eller liknande, det är inget personligt. Jag mår inte speciellt bra just nu bara, på grund av en långvarig stress och för mycket press på mig själv kring träningen framförallt. 

Inga kommentarer: