onsdag, december 12, 2018

Oakley och Northug


Oakley
Jag har samlat på mig några Oakley-brillor under de tre senaste åren som jag använt märket. Tidigare så flängde jag omkring med andra mindre eftertraktade grejer som inte ens är värda att nämna med namn. Förutom brillorna på bilden så har jag tre par solbrillor (Frogskins, Holbrook och Enduro), dessutom har jag gett två par till min pappa (M2 frame och Radarlock XL). Det enda lilla tråkiga med Oakley är att många har dom, samt att många har lika modeller och färger. Det jag brukar göra är att skifta linser, bågar och earsocks för att få lite mer unikt utseende. Enda risken med det är väl att kanske bli beskylld för att använda Kina-kopior, något jag aldrig skulle få för mig..! Det är dock ingen fara om man har ett tränat Oakley-öga som exempelvis Viktor Brännmark

Northug
Jag läste igår kväll att Petter Northug bjuder in till presskonferens idag klockan 12,00 för att prata om framtiden och alla inklusive jag själv erfar att han nu kommer lägga av. Oerhört trist och tråkigt. Petter har varit min stora idol i många år och många gånger har han varit enda behållningen att kolla på en tävling. Skidåkare får heta Klæbo, Sundby, Cologna, Hellner, eller vad som helst, men INGEN har betytt mer för skidåkningen än vad Petter Northug gjort. Trist att han ska behöva avsluta sin karriär såhär. Ett mer passande slut hade varit samma dag som femmilen på VM i Falun 2015. 

Sömn och träning
Inatt så var jag åter tillbaka på dålig sömn och svårt att somna, klockade in på väldigt dåliga 5,27 h. Inte speciellt roligt, men vad gör man, bara att gilla läget. Idag så tog jag bilen(!) till jobbet, det för att snabbt kunna byta om och träna direkt efteråt uppe i Bergebo. Kämpa på!

4 kommentarer:

petrusko sa...

Yo Adam,
Gigantorbrillorna uppe till höger är ju för stekiga alltså. Surt med sömnen, träningen blir inte vad den borde bli med för lite sömn.

Ha det gott

Mvh petrusko

Adam Steen sa...

Tja. Ja faktiskt :) Wind jacket 2.0 heter dom. Det har du rätt i, men det går upp och ner som med allt annat.

Tack detsamma! :)

Anonym sa...

Helt obegripligt att du inte använder BRIKO.. då är man unik nu för tiden

Adam Steen sa...

Ja, egentligen. Det gjorde jag ju som ung och det var ju riktigt mäktiga pjäser på den tiden!