torsdag, december 13, 2018

Ser fram emot Craft Ski Mara, med mera


Jag ser fram emot Craft Ski Marathon (före detta Axa Ski Marathon) i Orsa Grönklitt den 6 januari. Undertecknad är anmäld och ser gärna att många andra också anmäler sig! Vi ses där. 

Igår efter Petter Northugs besked så blev jag på riktigt tagen och ledsen. Så ledsen att jag själv kände en sådan tomhet att jag lika gärna kan lägga av själv. Det är ju inte värt att kolla skidåkning längre utan rockstjärnan Petter. Jag låg länge igår kväll och kollade youtube-klipp och läste nyhetsartiklar i ämnet. Vi kommer aldrig se en sådan stjärna i längdåkningen på många år, kanske aldrig. Nu har två av mina tre stora förebilder lagt av, förutom Petter är det Usain Bolt och Zlatan Ibrahimovic. 

Det var åter svårt att somna igår igen och jag fick alldeles för få timmars sömn även inatt. Märkbart sliten idag och ska väl bara försöka överleva dagen på smärtfriast möjliga sätt. Kanske är den lite dåliga sömnen en följd av lite för tuff träning och totalbelastning i vardagen för mig. Vilket kan göra att jag ligger på gränsen till vad jag klarar, det dåliga humöret och den korta stubinen kan ha en förklaring där. Nåväl, vecka 52 ut med detta program och bara fyra dagars jobb kvar med denna. Därefter väntar ett nytt program träningsmässigt och även lite eftertraktad ledighet. 

Inga kommentarer: