torsdag, december 06, 2018

Status i Bergebo, min träning och Bookbeat-erbjudandeUnder min promenad på rasten på jobbdagarna så har jag tidigare gått en tre kilometer vända runt Borlänge sjukhus. Nu när det börjar lacka emot vinter och skidspår så har jag reviderat mitt gångstråk till Bergebo istället, för att checka av statusen på skidspåren där. Sjukt kanske, men jag vill ha koll på läget. Igår på min fyra kilometer långa lunchpromenad så hann jag med att se över nästan hela det 1,4 kilometer långa konstsnöspåret och det såg klart över förväntan ut. Nästan nydraget och väldigt fina förhållanden med tanke på det ganska långdragna blidvädret som utspelat sig. Hoppas nu spåren får hålla sig såhär fina åtminstone framöver också. 

Idag så har jag tagit ledigt från jobbet fram till lunch ungefär, vi ska in med Alfons igen för ett nytt försök till provtagning. Det gick inte så bra i tisdags nämligen, då de inte hittade något bra blodkärl på stackaren. Nya försök idag alltså och då Amanda tycker det är så obehagligt när dom sticker Alfons så är det bäst att jag hakar på dit. Vi håller tummarna för att det ska gå bättre idag!

Vad gäller träningen för dagen så var tanken 30 minuter stakintervaller, men det faller sig smidigast om jag försöker beta av den biten nu på morgonen på SkiErg innan läkartid och jobbet, så då får jag väl sikta på det då och återkomma  hur det gick senare. 

Avslutningsvis så vill jag be er att ta del av mitt erbjudande till er på Bookbeat, om ni klickar här och registrerar er från denna länk så får ni 14 dagars fritt lyssnande! Det är faktiskt inte helt fel, jag använder Bookbeat i princip dagligen. Till och från jobbet, på mina promenader och på mina lugna träningspass. Just nu är jag inne på en serie som kallas Hammarbyserien av Carin Gerhardsen, riktigt spännande faktiskt!

Inga kommentarer: