tisdag, december 11, 2018

Tio timmar sömn inatt!


Som jag nämnde igår så hade jag fem nätter med cirka 7-8 timmars sömn och svårt att somna. Igår så håvade jag in 9,20 timmar och trodde det var en riktigt topp. Döm om min förvåning när jag imorse blev väckt klockan 07,40 och insåg att jag fått ihop 10,02 timmars Törnrosa-sömn! Det var inte igår jag hade sådana sömntimmar direkt. Välbehövligt och skönt för en sliten själ som mig. 

Jag har träningsvärk i kroppen sedan gårdagens gympass också, det känns bra. Tanken är dock att köra stakintervaller i eftermiddag på Lugnet, får hoppas att kroppen är med på noterna då, så att jag får till ett bra pass. Imorgon väntar det sedvanligt jobb och vilodag. 

Under gårdagen så fick jag ihop 14 kilometers promenad och tanken är väl att få ihop tio kilometer idag åtminstone. Krafttag mot den svullna buken nu!

Inga kommentarer: