måndag, december 10, 2018

Upplevelse i julklapp


Hej där kära läsare.

Nu står det inte på fören det är julafton och det ser jag för första gången på många år fram emot. Det är ju i min mening mycket mysigare nu när jag blivit pappa och har en liten son att dela julen med. Visserligen har jag ju också andra familjemedlemmar också, men det är just barnen som är själva kärnan på julen. 

När det kommer till barn så tycker jag inte att det är speciellt svårt med julklappar, det är mest leksaker som jag av erfarenhet tycker fungerar där. Värre är det med vuxna. Det bästa tipset jag kan ge er är att ge en upplevelse i julklapp. För som jag ser det så har de allra flesta vuxna det mesta de behöver i prylväg och då kan ju en upplevelse vara värt så mycket mer. Det hade i alla fall jag tyckt om jag fick välja. På sidan upplevelse.com så finns en rad julklappstips som jag tror kan passa de flesta. 

Väljer du att köpa en upplevelse på sidan ovan så har du 3 års giltighetstid på upplevelsen, 3 års fri bytesrätt och 45 dagars öppet köp. Perfekt om jag får säga det själv! 

Inga kommentarer: