onsdag, december 05, 2018

Vilodag idag!


Här har vi henne; Besten. Vinterklädd och fin. Kanske ett av mina bästa köp någonsin, jag köpte den i maj 2017 för cirka 2000 kronor, helt ny på Bikester. Fixie inc heter den om jag minns rätt. Något som är nödvändigt i den dagliga pendlingen förutom originalutrustningen är: dubbdäck, skärmar och lysen. Sen ett lås då kanske, speciellt om man bor i Borlänge och nära Tjärna ängar. 

Idag bjöds vi på minusgrader för första gången på en evighet känns det som. Hoppas det får hålla sig där nu och att det inte ballar ur och blir minus 20 ena dagen och plus fem den andra. Bort med rövvädret nu och få till lite bra, fint vinterväder. 

Jag ska vila idag och det känns superskönt, är sliten efter för mig ganska hård träning. Så efter jobbet väntar det lite fix i hemmet, bland annat tvättning och städning. Jag är väl så huslig av mig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

A propå Tjärna ängar har du satt upp ett kulsprutetorn på tomten än? Känns som det börjar vara dags för det på i stort sett varje ort i Sverige snart... :(

Adam Steen sa...

Nej men det står inte på. Ja, usch. Skrämmande utveckling.