tisdag, januari 01, 2019

2k19


Under gårdagskvällen så blev Alfons ledsen vid två tillfällen när vi lagt honom, så vi fick ta upp och trösta stackaren. 


Amanda hade som vanligt gjort en väldigt god efterrätt, som jag åt upp halva själv av.. Denna gång var det cheesecake med smulor av bounty i. Inte så äckligt.. 
Till förrätt åt vi hummer och till varmrätt blev det oxfilé. 

Det blev en trevlig kväll igår, även om vi nu mer aldrig är uppe frivilligt till över tolvslaget. Nu har det blivit en del god mat och en del ätande över jul och nyår, det får man acceptera bara. Men nu väntar det en period med mer restriktiv kosthållning igen, inte något överdrivet, men ta bort socker och sådan skit. 

Jag sov med Alfons inatt, det i kombination med sen läggning, något glas vin och en pigg Alfons tidigt gjorde att jag endast fick 5,45 timmars sömn inatt. Jag känner mig dock rätt så pigg i alla fall. Nu inväntar jag och Alfons att Amanda ska vakna också. Sedan väntar det träning, har dock inte bestämd vad det blir idag än, det står mellan stakintervaller och tre timmar distans. 


Notera det blåa spännbandet på golvet. Det måste vi låsa fast kylskåpsdörren med, så att Alfons inte öppnar kylen hela tiden. 


Inga kommentarer: