onsdag, januari 09, 2019

Åter i tjänsten och lite annat
Det kom bra nog med snö igår, säkert över en decimeter. Det som var lite jobbigt var att det då var plusgrader och att snön blev galet tung. Trots att jag hade dubbade icebugs på fötterna så gled jag, tack vare att det under den nya snön låg ett istäcke. Jag löste det hela genom att ta fyrhjulingen med plog och körde bort snön. Alfons satt framför mig, han var varken glad eller ledsen, satt bara helt tyst. Något förvånande. 

Idag så var det helt fantastiskt fint att cykla till jobbet, tre minusgrader och ett härligt vitt snölandskap. Ska det envisas med att vara vinter en gång om året så kan det lika gärna vara såhär fint. Nu är jag i alla fall åter i jobbet igen efter ett välbehövligt jullov. 

Jag vilar från träning idag och kommer gå på det imorgon igen. Planen är intervaller då, jag försöker få till en tuffare vecka idag då det bara är ett kortare lopp i Bergebo till helgen. Är rätt sliten idag sedan de senaste passen, men nästa långlopp blir först Moraloppet den 19:e januari, så jag kan tillåtas vara lite sliten nu. Sedan blir det som tidigare nämnt att träna efter känsla och våga släppa upp träningen lite mer. Jag måste ju också försöka ta mig till noll-ledet, står ju i led ett på Vasaloppet.. Så dåligt som långloppen gått på slutet så är jag ju knappt värdig en plats där ens.. 


Inga kommentarer: