söndag, januari 13, 2019

Bergeboloppet idag
Han är rolig med sina upptåg Alfons. Idag så fann jag honom såhär i soffan! Han är överallt och pillar på allting. Fortsatt är min bilnyckel borta också.. Bara att hålla stenhårt i den andra jag har kvar.. 

Idag så ska jag tävla tio kilometer (2x5 km runt elljusspåret) i Bergebo. Tror tävlingen heter Bergeboloppet, men det är en del i Bergebo Ski Weekend i alla fall. Jag startar klockan 13,05,30. Planen med loppet är att få ett bra träningspass efter denna för mig ganska hårda träningsvecka. Därefter väntar det veckor där jag åter ska försöka mig på att komma i form, något som kan vara nog så svårt. Jag tycker det är svårt att hitta en lämplig nivå på träningen, tränar jag för lite så blir jag seg och tränar jag för mycket så blir jag ju trött, såklart. Men många gånger kan jag tycka att jag kan hålla en ganska bra och stabil form med mycket träning i ryggen. Dock så inbillar jag ju mig att mindre träning ska vara formdrivande. Bara att kämpa vidare och försöka träna det jag tror på! 

Hörs senare!

Inga kommentarer: