torsdag, januari 24, 2019

Bil och bekvämlighet


Det blir lite bilder på favoriterna, så är det bara. 

Idag så tog jag bil till jobbet, inte av bekvämlighetsskäl eller lathet. Eller kanske av bekvämlighetsskäl ändå, jag ska nämligen åka skidor direkt efter jobbet så det passar sig bäst av den anledningen för att spara tid. Skönt på ett sätt, men det känns ändå lite fel på ett annat sätt. Nåväl, det handlar ju om att försöka spara lite tid i vardagen när det är möjligt. 

Enda skavankerna från gårdagen är lite blåsor på händerna från skierg-handtagen. Förutom det så tycker jag faktiskt att de gröna original-handtagen är bra. I början tyckte jag att jag blev stum/svullen/trött i underarmarna, men det kände jag inte av igår. Skönt att bara kunna släppa handtagen, till skillnad från att ha riktiga skidremmar, ifall man kör intervaller med kort vila. 

Planen med dagen är att jobba klart och sedan så ska jag bege mig upp till Bergebo för ett nytt pass klassiskt faktiskt. Inbakat i passet så blir det ett gäng stakimpulser tänkte jag!

Inga kommentarer: