tisdag, januari 08, 2019

Borttappad bilnyckel och ny tandborste


Han är ganska söt och ser så oskyldig ut denna lilla telefonist. Men skenet bedrar kan jag lova. Mina bilnycklar är borta sedan gårdagen och jag har vänt upp och ner på huset utan lycka. Jag misstänker att det är personen på bilden ovan som har förlagt dom på något mindre smart ställe. Nycklarna har legat på en plats som Alfons numer har börjat nå upp till, vilket inte är så smart av mig. Jag kan ju heller inte bli arg på honom, givetvis. Men få saker stör mig så mycket som att leta efter något borttappat. Då ska ni veta att jag stör mig på ganska mycket och ganska lätt, men just att leta efter något som jag inte hittar ligger nog i topp. Mitt psyke blir helt låst och jag kan bara fokusera på det jag letar efter. Egentligen så klarar jag knappt av att träna eller börja jobba imorgon om inte nyckeln hittas, på den nivån är det. Jag hoppas den kommer fram, annars vet jag inte hur man gör. Vet du?

Nu till något mer positivt: Jag har använt mig av en eltandborste i ganska många års tid. Tycker det är överlägset mot att borsta för hand. Tidigare använde jag mig av en från Oral-B och den har ju funkat rätt bra, trots att det inte var någon premium-modell. Den har dock börjat tackla av på slutet och kräver nu laddning varannan dag ungefär. Förstå då vilken lycka när jag igår fick hem ett paket med en, tadaaa:


Ny eltandborste från Philips, denna modell heter Sonicare Protective Clean 4300. Jag har hunnit testa den några gånger och det är en helt ny känsla. Det durrar och vibrerar på ett sätt som jag är rätt ovan vid, men det känns inte dåligt på något sätt. Ganska coolt faktiskt. Det finns en radda olika modeller från Philips och du hittar mer information här.

Idag är sista dagen ledig och Amanda är på gymet för att träna nu, sedan är det min tur att köra ett intervallpass inomhus, bra planering där då det är en decimeter nysnö ute nu!

2 kommentarer:

Saida sa...

Jag skulle leta innanför trägallret i hallen där grabben satt på bilden.

Adam Steen sa...

Tack för tipset. Men jag har redan gjort det och ej hittat nyckeln tyvärrE
E