torsdag, januari 31, 2019

Boss är sjuk, med mera


Våra två älsklingar. 

Det är ju som bekant lite körigt, så är det väl för alla personer och familjer mer eller mindre. Men med jobb, en liten son, träning för oss båda och även en hund så blir det ibland väldigt stressigt. Så den senaste tiden har vi varit lite små-irriterande på vår käre hund ”Boss”. Speciellt när han är ganska så sugen på mat ständigt och ska nästan hänga över tallriken när vi äter. Men under de senaste dagarna har han varit sjuk och dålig, han har spytt och skitit inne flera gånger. Troligen har han ätit upp något klädesplagg, typ en strumpa eller så. Han har gjort det förut också och då blev han tvingen att opereras.. Varför han gör så vet vi inte, dessutom är stackaren ganska allergisk och har en väldig klåda.. Tråkigt nog är det först när han blir såhär dålig som man uppskattar hur mycket han betyder för oss. Nu får vi bara hoppas att vi kan få honom pigg och kry igen. Jag hoppas på det i all fall! Alltid ska det vara något..

Jag hade ganska svårt att somna inatt, haft det några nätter nu. Det går ju i vågor det där, så jag får försöka att inte lägga för mycket vikt vid det, sådant brukar vända. Har då alltid gjort det förr. En sak som störde mitt insomnande var ett skavsår som spruckit på grund av våldsamt ”Skiergande”:


Det dunkade och sved oerhört inatt. Det fanns vissa lägen som jag kunde hålla handen i som gjorde att det blev bättre, men så fort jag rörde mig så sved det till. I-landsproblem de luxe.

Morgonens cykling till jobbet bjöd på krispiga 13 minusgrader, en skön start på dagen som gör att man vaknar till på bästa sätt. Kroppen känns ganska pigg idag, även om det faktiskt var första gången som jag känner mig lite öm i musklerna sedan gårdagens tuffa Skierg-pass. Det är främst i bröstmuskulaturen(!)  och övre delen av ryggen, fint! 

I eftermiddag så väntar det ett lugnare distanspass stakning, det blir med största sannolikhet i Skräddarbacken på ”hemmabanorna”!

Hörs senare.

Inga kommentarer: