onsdag, januari 16, 2019

Från ett helvete till ett annat.


Jag var kass i magen under hela dagen igår, kunde tvinga i mig lite smått på kvällen i form av havregryn, blåbär och kvarg. Inatt så fick jag skönt nog en väldigt bra sömn, men vad hjälper det när jag vaknar upp och har:

ONT I HALSEN 

Helvetes jävla skit. Allt är åt helvete just nu. Redan när jag kunde träna så blev jag ju bara sämre och sämre på långlopp. Hur fan ska det bli nu då?! Vasaloppet är nog bara att lägga ner, står ju ändå bara i Led 1 och har inte visat mig värdig det ens!

Nej usch, just nu är jag galet less. Men vad ska jag göra då, går ju tyvärr inte att göra annat än att acceptera läget. Jag lär ju inte bli bättre av ett svart och negativt sinne i alla fall. Men jag kan inte låta bli att irritera mig på att elever på skolan går och hostar, säkert därför jag blir sjuk, att inte föräldrarna kan hålla sjuka barn hemma!! Men samtidigt har ju jag slutat att bli sjuk, så jag förstår inte vad detta kommer ifrån.. 

Jag vet dock att folk har det värre än vad jag har det, så egentligen har jag väl inte mandat till att klaga. Men det är ju lättare sagt än gjort det. Lördagens Moraloppet hänger nog väldigt löst nu. Har varit väldigt nöjd av att inte vara sjuk på lång tid då jag tänkt att det ska bli så jobbigt och tufft att komma igång igen. Redan innan var jag ju ljusår efter, trots att jag försöker göra allting så bra som möjligt, nu lär jag ju vara ljusår upphöjt i tio efter, så frågan är om det ens är någon idé att ens försöka träna annat än för husbehovets skull?!

Hoppas ni har det bättre än jag i alla fall!


6 kommentarer:

Anonym sa...

Min magsjuka som pågått sen förra helgen är väl nästan i nivå med dina plågor antar jag. :)

Anonym sa...

Vem har råd att ta ut vab dagar bara för att ungarna är lite förkylda?

Adam Steen sa...

Du blir ju smal iaf ;)

Råd och råd? Dom får väl visa respekt för mig!

Anonym sa...

Nu måste alla vara på jobbet för att finansiera den nya tidens politik ;) ,ingen nämnd eller glömd...

Anonym sa...

Haha, precis vad jag tänkte förut. Fördelen är att jag iaf blir smal...


På tal om nya tidens poltik ja. Den här regeringsbildningen är den bisarraste någonsin. MP kommer få styra infrastrukturpolitik. Good luck till er som behöver bil. Bränslepriset över 20 om ngt år? C och MP tar över migration/invandring. What could possibly go wrong...?

Adam Steen sa...

Ja verkligen!

Precis, alltid något :)

Det är tragiskt. Det finns tre vettiga partier i riksdagen och inget av dom får inflytande...