måndag, januari 21, 2019

Inskolning för Alfons bland annat


Hej kära vänner. 

Idag så ska jag och sötröven på bilden ovan åka till hans dagis för att vara där en liten sväng. Tanken är att vi i väldigt små och försiktiga steg kommer vara där någon timme emellanåt, för att vänja honom och oss vid det. Inte fören i augusti är tanken att han ska vara där mer ”på riktigt”. Spännande tider väntar och jäklar vad fort allt gått.. Nu håller vi på försöka göra oss i ordning inför att åka dit. Mycket att tänka på såhär första dagen, eller egentligen inte, vi ska ju bara dit och hälsa på. 

Jag satt nyss på toan medan Alfons sprang omkring naken i huset, rätt vad det är så kommer han springande med sin egna bajskorv i handen och vill ge mig den. Det händer saker här kan jag lova er...!

Kroppen känns inte mer sjuk idag i alla fall och planen med träningen är styrka. Tanken är att jag skippar löpning dit och hem, tar cykeln istället och skippar även saker på gymet som höjer flåset. Är nog säkrast så och sedan kommer jag nog vila imorgon. Förhoppningsvis känner jag mig piggare sen. Mina sjukdomssymptom är täpt näsa och ytterst lite krasslig i bröstet. Absolut inte halsont eller feber, då tränar jag aldrig!! 


Inga kommentarer: