fredag, januari 04, 2019

Nya prylar är alltid roligt!Igår så hade jag fått hem två par nya skor från Icebug. Ett par dubbade att springa i som heter Oribi3 BUGrip. Samt ett par odubbade skor till vardags som heter Wander Michelin Wic. Sedan tidigare så har jag ett par ganska gamla dubbade löpskor, ett par Acceleritas 6 och ett par sneakers för sommaren. Alla från samma märke. Fem par nu alltså och ett x antal skor från andra märken också. Jag är inte sponsrad av något av märkena och förutom Icebug så gillar jag skarpt både Hoka One One och Inov8. Grejen är den att jag har skor från dessa tre märken av olika typ. Icebug för grepp, Hoka för grym löpkänsla + tävlingsskor för asfalt och Inov8 som en bra trailsko. Här kan ni faktiskt lita på mitt ord att jag tycker dom är grymma allihop! Storleken är 42 på alla skor också, förutom mina Hoka Tracer 2 som har en storlek mindre. 

Förutom skor så fick jag igår också hem lite kosttillskott från Helhetshälsa:


Jag har använt mig av helhetshälsas produkter i många år och jag gillar deras produkter skarpt. Mycket för att produkterna känns rena, med hög kvalitet och att dom är tillverkade i Sverige. Det är främst Helamin och Helavit jag använder mig av, mest för att jag ska få i mig alla viktiga ämnen. Både för hälsan och idrottandets skull. 

Nu väntar en promenad med barnvagnen, vi ska gå till Willys tänkte jag. Därefter väntar ett lättare intervallpass på skateskidorna. 

Inga kommentarer: