tisdag, januari 22, 2019

Piggare, nolledet och Alfons
Tjenare!

Idag vaknade jag upp med en mycket bättre känsla i näsan och bihålorna. Jag sköljde näsan 4-5 gånger med en halvliter per näsborre och gång igår, så förhoppningsvis gjorde det resultat. Hade ont i pannan/ansiktet när jag böjde mig fram igår, men idag känns det mycket bättre! Vilar ändå idag och låter kroppen återhämta sig. Jag har en fin träningsvärk i de flesta musklerna från gårdagens styrkepass. 

Jag noterade att jag klarade elitledet till Vasaloppet efter lördagens Moraloppet. Att jag ens tvivlade på att jag inte skulle klara det tyder ju på att mitt psyke inte alltid är det starkaste. Jag tror inte att det är mer än fem långlopp sedan år 2010 som jag har misslyckats med att klara ”nollan”. Men är man psykskalle så är man.. 

Igår så var vi på Alfons dagis några timmar och även idag. Vi kommer vara där med honom några gånger nu så han får bekanta sig med miljöerna och så vidare. Sedan kanske han blir där 1-2 gånger i veckan högst, vi tar det försiktigt och känner av hur allt fungerar. 

Alfons har just fått lunch och nu ska vi ta oss en liten promenad. Vi hörs!

Inga kommentarer: