lördag, januari 12, 2019

Residensstads-häng


Det syns kanske inte på bilden ovan, men jag dunkade in 10 timmar och 3 minuter sömn inatt. Inte så lite välbehövligt!! Jag gick till sängs strax före klockan 21 igår och vaknade endast en gång klockan 23,24 med en sprängande huvudvärk. Huvudvärken berodde på att jag gjort en rejäl nässköljning med tredubbel sats mot vanligt, jag hade nämligen lite onödigt mycket snor i näsan igår. Huvudet kändes sprängfullt och det värkte ut i öronen till och med. Kanske lite för mycket sköljning för att vara optimalt. Nåväl, jag tog en Ipren, tryckutjämnade genom att blåsa i näsan och lyckades sedan somna om. När jag vaknade klockan 07,30 så kändes det bra igen, skönt! 

Nu strax så åker jag och Alfons till Falun. Alfons får vara hos mina föräldrar medan jag ska träna, kolla på tävlingen ”Kopparskidan” på Lugnet och fixa lite med skidor inför morgondagens tävling. En fullspäckad dag helt enkelt. Amanda får vara hemma och greja lite i huset med renovering i källaren. Fullt ställ som vanligt!

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: