fredag, januari 18, 2019

Skierg monterad och i valet & kvalet


Hej kamrater. Som ni ser på bilden ovan så är nu skiergen monterad och klar i källaren. Det blev toppen det där, jag hoppas på många fina stunder tillsammans..

Trots att jag hade svårt (som vanligt) att somna inatt så hade jag turen att få sova ut en del imorse och fick på så vis in tio timmars sömn. Det var såklart välbehövligt. 

Nu sitter jag är i valet och kvalet huruvida jag ska göra med träning och tävling. Har inte riktigt bestämt mig än hur jag känner eller hur det blir. Jäklar alltså. Inte lätt när jag så gärna vill och sen inte är helt säker hur kroppen är. Svårt, egentligen borde jag vila och egentligen hade jag sagt det till andra i samma sits, men jag känner mig ju frisk också, så fan.. Ska jag tävla imorgon så måste jag i alla fall ner på gymet för att testa av kroppen på ett väldigt lätt intervall-pass på löpband och skierg, bara för att få ett svar. Annars är det ingen idé alls. 

Jag återkommer senare för att berätta hur allt blev och blir!

Inga kommentarer: