tisdag, januari 15, 2019

Spy-VM


5-6 timmars sömn de senaste tre nätterna, inte kunnat somna. Inatt hade jag dessutom först en rejält svullen mage (ja, mer än vanligt). Först blev det 4-5 vändor på toaletten med ganska rinnigt avfall, så att säga. På den sjätte vändan så tog jag med mig en hink från städskrubben i farten till toan, då blev det dubbla utblås en stund. Lyckades somna en vända någongång mellan typ två och fyra, innan det åter var dags att fylla hinken. Jävla piss alltså. Hade möjlighet att sova till efter klockan 09, men jag kunde inte. Nu mår jag okej, men är lite trött såklart. Vet inte om spyorna beror på magsjuka eller maten. Det återstår att se, dock så är det bland det värsta jag vet. Då jag jobbar i skolvärlden så blir det nu två dagar hemma från jobbet i alla fall. 

Fan att jag ska ha en sådan otur jämt, inte nog med att jag är Sveriges sämsta längdskidåkare som satsar på långlopp, jag får aldrig visa vad jag kan heller. 

Nåväl, det finns andra saker här i livet som är viktigare. Det går ju upp och det går ner, så är det med allt. Bara att flyta med och göra det bästa av situationen. 

Inga kommentarer: