torsdag, januari 31, 2019

Träna för att orka
Jag tränade när jag kom hem idag, kände att jag behövde det. Rensa tankarna i lugn och ro. Det känns fel att säga att det kändes bra, både mentalt och fysiskt. Men det har gått i vågor idag, stundtals har jag varit väldigt ledsen och gått ifrån på jobbet in på toan för att få vara ifred. Stundtals har det känts okej. Jag har inte sagt något på jobbet, vill inte vara någon till last, jag fungerar lite så, är kanske lite inbunden för det mesta. 

Träningen blev i alla fall löpning till och från spåret i Skräddarbacken och så stakning i 90 minuter runt elljusspåret två varv, samt upp till rundslingan omkring Halla fäbodar, där körde jag fyra varv. Totalt 1,45 timmar och 25,2 kilometer. Ett fint pass med mycket känslor inblandat. Tankar på livet, funderingar på döden. Oundvikligt, men jobbigt. 

Nu har vi försökt truga i oss mat. Ingen av oss är speciellt hungriga. Vi kollar gamla bilder på Boss och har tänt ett ljus för honom här på bordet. Vi kommer sakna dig så mycket kära Boss. Det gör redan ont i mig.. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad fint. Tänker på er ❤️

Adam Steen sa...

Tack