lördag, januari 12, 2019

Tre timmar klassiskt


Jag tror att det var första gången på tre år som jag ställde mig på en klassiskt vallad skida idag. Skins-skidor i all ära, men en skida vallad för rådande före är ju faktiskt klart mycket roligare att åka på. Idag var det någon minusgrad och perfekt med en violett burk. Under passets gång hade jag inte många släpp alltså, fantastiskt! 

Nere på Lugnet så träffade jag många legender, bland annat blogg-kollegan Viktor Brännmark och så fick jag hälsa på min favorit-vloggare Jens Burman, mäktigt! 

Träningspasset jag körde var ett lugnt pass på tre timmar, där hann jag bland annat med att köra två varv på det fina femtonkilometersspåret. Totalt skrapade jag ihop 41 kilometer och 920 höjdmeter, inte illa!

Imorgon väntar som tidigare nämnt tävling i Bergebo. 

Inga kommentarer: