tisdag, februari 05, 2019

Aktiv vilodags-tisdag


Tittut

Hej där kamrater. 

Idag så har vi spenderat förmiddagen på dagiset och nu har vi precis ätit lunch. Snön ute vräker ner och det ser inte ut som om det blir någon hejd på det. Nu fårdet  faktiskt räcka med snö kan jag tycka.. 

Planen att göra idag är att ta en promenad med barnvagnen så att Alfons får träna lite och så jag får lite luft. Vi ska också handla lite inför kvällens middag som blir blodpudding. Det väntar också en rejäl snöskottning av gården. Inte mycket fast och ro trots vilodag med andra ord. Jag tror jag överlever, jag slipper i alla fall att träna idag och det är ju skönt emellanåt. 

Hörs imorgon!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, sa inte den där meterologen som nu är miljöpartist att vi aldrig mer skulle ha ngn snö till Vasaloppet för 10-15 år sen? Förvånande att miljöaktivisterna har fel. Igen.

Adam Steen sa...

Haha ja :)