tisdag, februari 26, 2019

Arenahotellet i Uppsala


Hej hej mina kära bloggläsare.

Jag tänkte att jag skulle tipsa er om arenahotellet som är ett hotell i Uppsala. Detta hotell har hela 200 rum och 620 bäddar. I varje korridor så blir man påmind om något som förknippas med idrott och dessutom så är vissa av dessa korridorer anpassade, exempelvis:

- En korridor är anpassad för personer i rullstol, (totalt 19 rum)
- En korridor är anpassad med längre sängar för långa personer, exempelvis basketspelare eller volleybollspelare. Alltså för folk som är över två meter långa 
- En korridor har större rum för familjer med upp till åtta sängplatser, perfekt om hela familjen är med på cupen

Man har valt att ha ett stort sportfokus på detta hotell, byggnaden ligger nära E4:an, har gratis WiFi , air condition och ligger på ett lugnt läge med närhet till alla evenemang på arenorna i närheten. Bland annat för följande idrotter: Bandy, innebandy, Friidrott, ishockey, badminton, tennis. Det finns också ett stort kanalutbud, ett gameroom med TV-spel (både X-box och Playstation) och en relaxavdelning. Hotellet ligger också ganska nära skidspåren i Storvreta, vilket kanske är intressant för mina läsare?!

Det finns också en möjlighet för idrottsföreningar att få återbäring/cashback. Det gör man genom att hänvisa gäster till hotellet. Gör man det så får man 8% i cashback för hotellbokningar och konferenser som hänvisas genom din förenings unika föreningskod. Ganska smidigt ändå att man kan rekommendera hotellboenden till företag, privatpersoner, släktingar, bortalag eller varför inte andra lag till en cup och på vis tjäna pengar till klubben. Känns enklare än att sälja exempelvis lotter, korvar eller annat. Det är bara att fylla i ett formulär för klubben och sedan kan man börja rekommendera hotellet. 

Grymt koncept och ett kanonbra hotell, passa på att boka in dig eller ditt lag redan idag!

Inga kommentarer: