fredag, februari 15, 2019

En trevlig morgontur + ett bra erbjudande


God förmiddag och trevlig fredag på er vänner!

Klockan 07,02 så startade jag pulsklockan imorse. Tog en tidig morgon uppe i Bergebo, för att hinna träna en del innan skidprofilen. Totalt skramlade jag ihop 2,15 timmar stakning, 31,8 kilometer och 495 höjdmeter. Under den sista timmen så körde jag också tio spurter á 18 stavtag. 

Det var skapliga förhållanden idag, eller rätt bra ändå. Jag åkte stora delar av Bergebo Ski Marathon-banan och nu var stavfästet okej. Stundtals var det riktigt sugig snö, medan det på andra ställen var isigt och lättfört. Fint att få till en skaplig längd på passet såhär på fredagsmorgonen!

Kroppen kändes okej, men ändå inte. Jag är inte riktigt hundra i magen, vet inte riktigt vad det är, typ orolig, lätt illamående och inte så hungrig. Idag blev det träning på fastande mage också. Nåja, hoppas det släpper. 

Nu inför Vasaloppet så vill jag passa på att rekommendera er lite produkter från +Watt: bland annat deras Liquid Carbo+ Flash som nu är nedsatt med 22%, använder ni dessutom koden: ADAM så erhåller ni ytterligare 25% rabatt (gäller hela sortimentet!). 
Inga kommentarer: