torsdag, februari 14, 2019

God ”alla hjärtans dag”-frukost av Amanda <3


Amanda bjöd på en väldigt god ”alla hjärtans dag”-frukost imorse. Inte helt fel med våfflor + tillbehör. Hon är snäll Amanda, tack för att vi har dig! Vågen lär väl slå frivolter idag, men det lär väl lösa sig tids nog ändock. 


Han har varit rätt trött och hängig i några dagar nu Alfons. Inte velat äta och lite dålig i magen. Vi vet inte riktigt vad problemet är, men vi tycker i alla fall att han kändes lite piggare idag. Hoppas det vänder nu då. 

Det var ju skönt med två vilodagar in i denna veckan och jag tror inte det är så dåligt att göra det ibland. Men ni vet hur det är, man blir rädd att man ska tappa allt så fort man inte tränar. Men jag tror det kan vara  välbehövligt att få vila upp muskler, kropp och psyke från träningen ibland. Jag tror det kan vara bättre att få till bra pass, än att träna många pass. 

Tanken inför nästa år är att jag ska träna lite mindre igen. Det kommer väl successivt bli mindre nu för var år. Istället får jag försöka träna smartare och bättre. Detta träningsåret så får jag nog cirka 570-580 timmar och har i regel tränat sex dagar i veckan. Nästa år tänker jag att jag ska ligga kring 500 timmar och fem dagar i veckan. Det ska nog bli bra. Har börjat fundera lite på en plan där jag kör 14-dagarsblock och försöker planera in vettiga nyckelpass. Men först ska vi väl ta oss an resten av denna säsong. 

I eftermiddag väntar skiergen!! 

Inga kommentarer: