måndag, februari 25, 2019

Kan det gå? Milen sub 48 min
Snörade på mig mina Icebug och vältrade mig ut på en tjockisjogg runt Borlänge. Jag fick med mig Amanda på cykel och Alfons i cykelvagnen

Efter fyra dagar med sjukdom och utan träning så fick det idag räcka. Jag har lite lätt snuva kvar och fick ur lite löst slem ur bröstet, men i övrigt är jag kry. Jag har inte känt mig hängig eller dålig under sjukdomen, har jag tur så borde jag inte tappat för mycket. Men vem vet. Det gäller nu också att jag inte får något bakslag, då är det ju kört. Vi håller tummar och tår för att det ska gå vägen. 

Löpningen blev exakt tio kilometer på precis under 48 minuter. Snittade 132 i puls. Lagomt ansträngd. Kändes ganska okej i musklerna större delen av passet, mot slutet blev jag lite trött. Andningen kändes okej, lite rosslig ibland, men det släppte så fort jag harklade mig. Imorgon hoppas jag på att kunna åka ett skidpass!

Inga kommentarer: