tisdag, februari 19, 2019

Lättare gympass + 45 minuter Skierg


Goder afton folket.

Nu har jag just avverkat det första träningspasset sedan söndagens genomklappning på Bessemmerloppet. Jag känner inget sedan det loppet, som tur är, dock så är jag sjukt sliten på grund av sömnbristen. Men det är bara att bita ihop. Dagens träning blev i alla fall som följer:

- 2 x 6 Komplexfemman 20 kilo första och 30 kilo andra

A) Hang power clean (bilderna ovan), uppvärmning: 10 x 30 - 6 x 35 - 4 x 40 kilo, sedan 6 x 2 @ 45 kilo, start varje minut

B) Knäböj uppvärmning: 10 x 30 - 6 x 40 - 4 x 50 kilo, sedan 2 varv med:

3 front squats @ 40 kilo + 3 jämfotahopp upp på bänk + 6 chins L-sit, start var tredje minut

C) Marklyft: (3 x 70 - 2 x 110 - 1 x 130 +) 2 x 145 - 1 x 150 kilo 
Bänkpress: (3 x 60 - 2 x 70 - 1 x 80 +) 2 x 90 - 1 x 95 kilo  
Lutande rodd: 2 x 70 + 1 x 75 kilo

D) 2 varv av: 12 x TRX stakövning + 8 armhävningar + bendrag i TRX + 10 TRX-rodd, start var tredje minut

Direkt efter styrkan så ställde jag mig i Skiergen och brände av 45 minuter utan stopp: motstånd 4, 10 270 meter, 2,11,7 min/500meter, 123 snittpuls, 133 maxpuls.

Kände mig sjukt trött innan passet, men väl igång så gick det helt okej, detta var en något snällare variant av de senare passen också, för att inte bli alltför sliten efter är tanken.

Förresten, Skistart säljer min tävlingsstav till 25% rabatt nu, inte så dåligt erbjudande!! Jag säljer ju min pulsklocka också, och jag fattar inte varför ingen hör av sig?! Denna är ju fan bättre än min nya Vantage V, tydligen mer precis GPS och det saknas ju en massa funktioner på Vantage V som V800 har, jävla Polar. Inte heller är jag sponsrad av dom snåljåparna utan jag fick gott köpa den som alla andra dödliga. Men som sagt, köp gärna min V800, så jag slipper gå på knäna nu när den där jävla sossen till svetsare är i färd med att höja skatterna igen, bland annat är jag rädd att den fan ska in och höja ISK-kontots skattesats igen. Det är helt sjukt att det ska premieras att låna i detta land och att man ska skatta på redan skattade sparade pengar. Usch och fy för detta jävla sossesamhälle! Vi skulle ju kunna börja med att skicka hem lite folk, så kanske inte skatten behöver höjas för oss andra.. Nu blev jag visst lite väl ivrig här märker jag, kanske är bäst att runda av, innan jag skriver något jag får ångra, igen. 
Inga kommentarer: