torsdag, februari 07, 2019

Lite länkar och annat


Hej min trogna skara följare. 

Försöker slicka såren från gårdagens misslyckande på skiergen. Bara att blicka vidare, värre saker har ju hänt och jag uppfyllde ju ändå målen med att bli trött. När det kommer till skierg, polar och H10 (pulsband) så har jag haft problem med att få pulsen synlig på både klockan och skiergen. Igår så hittade jag dock en lösning och det var att acceptera synlighet från flera. Jag gjorde det från mobilen och för att hitta exakt hur man gör så kolla på denna länk. Efter det så fungerade det för mig! Kul med siffror och statistik. 

Jag kan dela med mig av två ytterligare länkar där ni kan få se bilder på coola skidprylar:Idag så ska jag köra ett lugnt klassiskt pass efter jobbet uppe i Bergebo. 

Hörs efter det!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det Bliz glajjorna du länkat till i sista länken?

Adam Steen sa...

Fy fan för Bliz!