fredag, februari 15, 2019

Mobilabonnemang

Hejsan!

Det här med mobiltelefoner är ju en djungel i sig, det finns ju en rad modeller från olika företag. Själv har jag haft min favorit i Apple och iPhone sedan cirka 10 år tillbaka och det ska mycket till om jag ska byta märke där.

När det kommer till mobilabonnemang så finns det ju också en djungel. Tidigare hade jag operatören Tre (3) i närmare tio år, men jag var aldrig riktigt nöjd med dom, dels tyckte jag mottagningen var bedrövlig så fort jag kom ut på landet/i skogen, dessutom så var priset alltför dyrt. Nu använder jag mig av Fello (Telias nät) och är supernöjd med både mottagning och priset. Är du intresserad av att hitta Sveriges billigaste mobilabonnemang så finns det sidor på nätet för att hitta det, exempelvis: billigamobilabonnemang.se, den tjänsten använde jag mig av när jag bytte till Fello!  


Någonting jag ser fram emot är det nya 5G-nätet, det tror jag kommer bli riktigt mäktigt! Ska bli galet skönt med snabbare hastigheter och mindre fördröjningar, framförallt. Här i Sverige så tippa jag på att det nya 5G-nätet kommer någon gång under nästa år.

Inga kommentarer: