onsdag, februari 20, 2019

Onsdagens förmiddagstankar


Tjo!

Onsdagen är här,! Vädret bjuder än så länge på solsken idag och vi hade en liten minusgrad i morse. Man får vara glad för det lilla. Det vore ju skönt om snön i skidspåren kunde få vara kvar i alla fall. Vi håller tummarna för det. Lite minusgrader åtminstone på nätterna, samt även solsken gör ju att det blir lite mer okej att åka i spåren. Det är inte speciellt kul att åka varken distans eller intervaller när det är ett riktigt rövföre. 

Planen för denna dag när det kommer till träning är lite kortare intervaller uppe i Bergebo. Hoppas att spåren är okej och att kroppen svarar som jag vill. Jag tog bilen till jobbet idag för att komma snabbt till och sedan hem från träningen. 

När det kommer till börsen så har den gått oroväckande bra på slutet. Jag kommer ligga kvar i mina aktier ändå i vått och torrt. Jag har dock inte gjort några köp på länge, men det är bara för att jag försöker beta av lånet jag har på värdepapper. När det väl är betalt så kommer jag fortsätta köpa aktier i företag  som jag tror på, stora och mer tråkiga bolag är melodin för mig. Får se hur det blir dock, kronan är ju inte värd en krona ens, höll jag på skriva. Men vi måste ju finansiera svetsarns budget med skattehöjningar och åter skattehöjningar. Det är melodin det!


Inga kommentarer: