onsdag, februari 06, 2019

Spridda skurar


Krispigt järnet idag, brr. 18 minusgrader, dubbla handskar och dubbla strumpor. Frös ändå om både händer, fötter och ansikte. Första pendlingscyklingen där det verkligen upplevdes kallt. Men det är ändå rätt härligt och överkomligt då det bara handlar om cirka 15 minuter (5,5 kilometer). Nu är jag vaken i alla fall. 

Inatt har jag för första gången skramlat ihop över åtta timmars sömn på cirka tio dagar. Dunkade in 8,58 timmar och det var sjukt välbehövligt kan jag lova! 

Under gårdagen så blev det elva kilometer promenad och även en snöskottning på en dryg halvtimme (två kilometer gick jag under skottningen). Jag fick ett sådant sug efter nya prylar igår att jag gick till Elgiganten och köpte en Sonos One-högtalare (vi har tidigare en sonos 5). Tyvärr så fungerar inte röststyrningen i Sverige än, men det borde komma snart. Jag vill ha lite prylar till ett smart hem nu, men jag är ju egentligen för snål.. Högtalaren lät riktigt bea i alla fall och den får stå i köket. 

Förutom högtalate. så köpte jag också en Google WiFi-puck. Jag har varit riktigt trött på vårat nätverk som mer eller mindre krånglar varje dag, troligen på grund av en gammal och risig router. Nu verkar det hela fungera bättre, men jag skulle haft en ytterligare puck för att säkra upp bra mottagning i hela huset. Det får bli ett senare bekymmer. Nu får det räcka med nya prylar ett tag. 

Börsen har ju gått bra under en tid nu. Bolagen har levererat rätt bra rapporter också. Själv har jag inte handlat några nya aktier på länge, utan har försökt beta av det lån jag drog på mig i höstas. Tänker att jag inte vill ha så mycket i lån kvar, ifall räntorna går upp och om vi får se en massiv nedgång. Det visar sig, men jag har lyckats beta av drygt hälften av ursprungs-summan. Jag sålde bland annat av min stek i Avanza Zero här i veckan, mest för att jag tycker det är så tråkigt med fonder. 

Just det, köp min Polar V800 också! Bra pris och bra skicka! 

Dagens träning blir ett kortare och lite hårdare skierg-pass. 

Hörs efter det!

Inga kommentarer: