onsdag, februari 13, 2019

Vad tror vi om detta då?!


Det var inte så tråkigt väder jag bjöds på under måndagens och tisdagens 10 kilometer(+)-promenader! Minusgrader och sol. Jag fastade även igår, fram till middagen. Har fuskat lite med fastan på slutet och ska försöka få till det en dag i veckan från middag till middag. Vägde in på 73,0 igår innan middagen, blötfet är bara förnamnet... Skärpning nu med kosten och fortsätt tänk: ”Gör bra val!”


Det är inte bara kosten jag misskött på sistone. Min kära Benz har inte fått mycket kärlek och det är nästan med en tår i ögat jag kan konstatera det faktumet. Men igår så fick hon sig en välbehövlig behandling: tankning, byte av en parkeringslampa, tvätt, dammsugning och sen en insmorning med vax. Därefter så ställde jag in den i garaget med laddaren på batteriet. Inte undra på att jag sov gott inatt..! 

På tal om sömnen så fick jag in strax under nio timmars sömn och Apple watchen varnade inatt 15 gånger för låg puls (under 40 slag/minut i 10 minuters tid). 

Idag så cyklade jag till jobbet i 2-3 plusgrader och slask. Inte jättetrevligt direkt. Hoppas vi får nya minusgrader snart igen. Efter jobbet så blir det idag ett lite längre stakpass i hemmaterrängen. Tanken är att jag ska försöka få till någorlunda mycket mängd denna veckan (10-12 timmar), för att sedan minska ner under de kommande två inför Vasaloppet. 

Inga kommentarer: