torsdag, mars 21, 2019

155 i marklyft och lite mer jobbigheterKettlebellsswing

Jobbigt att träna nu igen alltså, eller det är väl alltid jobbigt, men den senaste tiden har jag haft en lätt ångest på dagens som stegrats in mot passen. Kanske för att jag ständigt vill se till att göra bra och jobbiga pass, trots att det nu är lite "off season" så vill perfektionisten i mig fortsätta göra ett gediget jobb. Dessutom har jag inte planerat in att ta någon direkt vila mellan säsongerna och träningsåren, men jag tänker att det blir bra ändå. Snart har jag dessutom en del ledigt från jobbet med påsklov och två semesterdagar där vi ska upp till Sälen. Det är främst efter jobbet som jag tycker det är jobbigt att ge mig ut på faktiskt alla träningspass nu. Speciellt dessa pass som är så jäkla jobbiga med en ganska tuff löpning och diverse tunga lyft. Jag blir rätt stressad inför och även under passen, då jag vill skynda mig att bli klar så jag hinner hem och umgås med familjen. Men det är väl bara att ta tjuren vid hornen och ge mig ut! Det går upp och ner med det mesta här i livet. 

Här är dagens träning:

Löpning till gymet: 4,06 min/km, 2,64 kilometer, 10,51 minuter
Löpning hem från gymet: 4,05 min/km, 2,52 kilometer, 10,21 minuter

Sprang i Icebugsen för att slippa halka. 

På gymet (Actic maserhallen):

A) Frivändningar från knäna: (10x30 kilo - 6x40 kilo - 4x50 kilo)  + 5x3 @ 60 kilo

B) (Knäböj: 10x50 kilo - 6x60 kilo - 4x70 kilo) 
Tre varv: 6 knäböj 80 kilo - 6 enbens-upphopp + nedhopp på bänk per ben - 6 chins L-sit. Start var tredje minut.

C) Marklyft 3 x 140 kilo - 2 x 150 kilo - 1 x 155 kilo (de sista lyften på ren vilja, tungt järnet!!)
Bänkpress 3x80 kilo - 2x85 kilo - 1x90 kilo
Lutande rodd 3x60 kilo - 2x65 kilo - 1x70 kilo

D) Tre varv (TRX): 12 stakövning (plankanposition - upp på händer) - 8 armhävning + bendrag - 10 rodd 

E) Fem varv: 30 sekunder burpees (12 st) - 30 sekunder vila - 30 sekunder kettlebellsswing 24 kilo (15 st) - 30 sekunder vila (testa gärna detta, dödens jobbigt på "bara" tio minuter!)

Imorgon och övermorgon kommer jag att översköljas av en träningsvärk som ej är av denna värld!

Just det, köp min Polar V800 också!

Inga kommentarer: