torsdag, mars 28, 2019

24,4 kilometer gå/lunka/löp


Goder afton.

Så har jag åter lagt ett träningspass till handlingarna. Som jag hintade om i morse så blev det löpning. Då Amanda skulle iväg på ett ärende efter mitt jobb så blev det löpning med barnvagn första halvan och den andra utan.

Den första dryga timmen sprangs på enbart asfalt, bort till Lindan och sedan ett varv runt Skräddarbacken. Ungefär. På den andra timmen när jag sprang ensam så tog jag mot upp till Bjusan och en bit till, innan jag vände hemåt samma väg. För att försöka spara benen en aning så sprang jag i ett par Hoka Clifton-skor idag. Tur var nog det, för jag var rätt sliten i benen och vaderna mot slutet, skorna till trots. 

Det blev återigen det längsta löppasset för året, jag klockade in exakt två timmar och 24,4 kilometer! 

Inga kommentarer: