lördag, mars 23, 2019

Alfons-säkrat hemmetHejsan. 

Tiden går fort, det märker vi inte minst på hur snabbt Alfons växer. I takt med att han växer så det knakar så lär han sig givetvis en massa nya saker, det är ju bra och roligt för det mesta. Dock kan nya saker innebära fara för oss och honom själv. Med fara så är det bland annat kökslådor och andra saker som måste säkras med hjälp av diverse barnsäkra lås och låsmekanismer. Vi hittade en bra sida som säljer det mesta som behövs för att barnsäkra hemmet, sidan heter: https://www.homesafety.se och jag kan verkligen rekommendera den!

Vi klickade hem ett antal lådspärrar därifrån som vi sedan monterade i köket på lådorna där. Vi sparade den övre raden, där når han inte, men på övriga lådor monterade vi spärrar och det var inte alls svårt. Som ni kan se på bilden ovan är det dock en som blivit ganska förbannad på att någon har jävlats och satt dit ett "lås". Vi vuxna spelar dumma och låtsas som om det regnar..

Förutom lådspärrar så finns det mesta på sidan för att säkra hemmet. Bland annat har dom en smart grej som dom kallar för "safetyguide" där du lätt kan se rum för rum vad du bör tänka på.


Inga kommentarer: