onsdag, mars 20, 2019

Birken 2016 och träning framöver


Drog en liten bläddring i det gedigna fotoarkivet jag samlat på mig i mobilen. Denna bild är tagen cirka 15 minuter innan startskottet för Birkebeinerrennet 2016. Första och enda gången jag åkte det loppet, plats 67 slutade det kalaset på!

Idag är det en ny dag i jobbandets tecken. Jag cyklade imorse till jobbet och för första gången på en tid så var det ett till största delen fint underlag på vägen. Kanske börjar det bli vår nu! Den är efterlängtad i alla fall. 

När det kommer till träning denna veckan och kanske även ett antal veckor framöver så tänker jag att jag försöker träna på efter känsla. Jag försöker hålla igång så bra jag kan, åka lite skidor och försöka smyga igång löpningen också. Ska försöka få till intervaller, framförallt på löpning och sedan lite underhållande styrka. Resten får bli lite efter känsla, väder och smak. Jag får tillåta mig själv att kanske ta det lite lugnare nu några veckor, men jag känner mig själv alltför väl och vet hur det kommet bli, troligen kommer jag träna på som vanligt ändå. Som det ser ut nu så blir det dock inga mer skidtävlingar denna säsong, skönt att få varva ner lite och slippa resandet. 

Dagens träning blir något av följande: löpbandsintervaller, styrka eller skidor distans!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni har väl så mkt snö att du kan stordiagonala långt in i maj!? Såg att det är 140 cm i Mora (Norra Garberg) samt över 100 cm i Grönklitt. Detta trots denna enorma klimatpanik...

Här är fö ett klipp på vad en expert på området säger om klimatpaniken. Professor vid MIT (USAs mest välrenommerade tekniska universitet) i Atmopheric physics, Richard Lindzen.
https://youtu.be/OwqIy8Ikv-c

Adam Steen sa...

Haha ja kanske :)

Okej!