torsdag, mars 07, 2019

Cykel i snöstorm och paj handled


Han växer och växer den här lilla mannen. Nu på slutet så vill han gärna sköta matandet själv också. Han har mycket vilja och envishet den grabben. Inte konstigt med tanke på hans föräldrar. Undra hur det ska bli i framtiden. Spännande. 

Idag har jag cyklat till jobbet, i en minusgrad och full snöstorm. Tråkigt nog var det helt oplogat, så sista halvan av vägen cyklade jag på bilvägen, eftersom att jag stod i det närmsta helt still på cykelbanan. Kämpigt. 

Min handled värker som ett as i vardagen och idag är planen att springa till gymet, samt att köra någon form av styrketräning. Jag tänker att jag testar mig fram lite och kör det som fungerar. Behöver aktivera musklerna lite efter ett långt uppehåll utan gym. Får se hur det går och vad jag kan köra för övningar. Sen är ju förhoppningen att få till några skidpass under resten av veckan, men den klassiska skidåkningen verkade ju fungera bra igår i alla fall. Skulle det inte fungera med två stavar så får jag väl använda en stav, eller hitta på alternativa träningsmetoder tills handleden är bra. Jag är inte alltför oroad eller bedrövad ifall jag inte kan åka skidor på ett tag. Det löser sig. 

Vu hörs senare!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!. Sett att många kör med skatepjäxa vid tävling,- blir det någon förändring av kraften ner i skidan då sulan är styvare?, annars är det vriststödet som största vinsten? andra fördelar?,kupering,före etc, lägg gärna ut lite funderingar/dina erfarenheter i ämnet då vi som är sämre än sämst behöver få goda inblickar i denna ädla sport.

Uppskattar din blogg då du verkar vara öppen och rak med vad du tycker/tänker och inte kör en slingrig stil.

Med vänlig hälsning Peter

Adam Steen sa...

Tjena :)

Ja, stämmer. Jag tror väl mest att dom gör det för att få lite bättre stabilitet i foten och att det är skönare. Framförallt om det är snabbfört eller mycket kurvor :)

Tack så mycket, kul att höra! :)