fredag, mars 08, 2019

En timme löp i snöstorm med barnvagn


På vägen hem i bilen så tycke jag att det var en riktigt bra idé att ta med barnvagnen och följa Amanda på hennes planerade löppass, tyckte snöovädret såg rätt mysigt ut inifrån bilkupén. Ungefär en minut in i detta löppass så insåg jag at det inte var en sådan bra idé trots allt. Snöovädret upplevdes inte allt lika mysigt springandes med den barnvagn som knappt rullade framåt i den några centimeter tjocka snömodden. Men hade vi ändå tagit oss ut så var det väl lika bra att fullfölja detta ganska eländiga träningspass som jag tillbringade i princip hela tiden md en buff uppdragen över munnen. Totalt fick vi en timme och vi hann med lite drygt 9,5 kilometer, inga monsterhastigheter som ni kanske märker, men det var jobbigt järnet med springvagnen. 

Fint med tre timmar träning idag! Jag tar en dag och ett pass i taget nu. Stundtals kämpigt med motivationen, speciellt i pissväder som detta. Men jag hankar mig framåt, snart är det vår och mer löpning, det ser jag fram emot. 

Nu tar jag helg! 

Inga kommentarer: