söndag, mars 17, 2019

Mysmorgon innan fysförmiddag


God söndag vänner och bekanta!

Inatt när jag var upp för att gubbpissa så värkte det i vaderna som av träningsvärk. Det har dock försvunnit nu. Mina ljumskar värker en aning, men inte speciellt mycket konstigt nog. Kanske för att jag hade så pass bra fäste och även för att det lite lösare föret gjorde att man blev tvungen att ”smyga” fram lite mer i sin åkning. Annars så kanske mina klassiska pass på slutet har gjort sitt till också. Jag är glad att jag ”hittat tillbaka” till den klassiska skidåkningen denna vinter med riktigt vallade klassiska skidor, det kommer jag köra mer av nästa år också. För det är ju både härligt (vid rätt valla) och bra träning! I övrigt så känner jag mig inte speciellt sliten sedan gårdagen, men jag var ju pigg hela loppet och åkte i en för mig jämn och hård fart/intensitet, utan att gå över rött. 

Jag har läst lie recensioner på nätet om min Polar Vantage V-klocka och då har jag noterat att GPS:en ibland ska vara lite sämre. Igår så hade jag 48,87 km på min klocka, medan Simon på sin V800 hade 49,74 km. Lustigkurrar kan bespara mig med kommentarer om att jag åkt kortare. Men då banan såg ut som följer:


Så kanske klockan inte hängde med riktigt överallt. Polar ska ha bytt GPS-chip på dessa klockor kontra de nyare. Men jag hoppas dom fixar till det med kommande uppdateringar av mjukvaran. Annars är jag nöjd med klockan, även om jag saknar vissa funktioner från den gamla V800. Men det kommer förhoppningsvis framöver. 

Idag så snöar det satan ute igen, kan inte vintern släppa taget nu tack? Planen är att jag ska springa en sväng med Alfons i vagnen nu på förmiddagen. I eftermiddag så ska jag ha en skidlektion, det blir en bra dag!

Inga kommentarer: