måndag, mars 25, 2019

Grabbmorgon


Medan Amanda sov så hade vi en tidig mysmorgon, grabbarna emellan. Inte helt fel det. Dessutom tillåts jag ju vara chef för en stund då också, eller åtminstone så försöker jag intala mig det. Den egentliga chefen i gänget är nog någon av de små förmågorna som jag  omger mig med på bilden ovan. 

Idag så är jag ju som vanligt pappaledig, vilket jag är på måndagar och tisdagar, för den som missat det. Det är skönt och härligt, även om det många gånger kan vara stressigare än att jobba. Men variationen mellan pappaledighet två dagar och jobb tre dagar i veckan är faktiskt rätt skön. Även om jag helst hade varit ledig jämt så att jag kunde få till en träning precis som jag vill, men det fungerar inte riktigt så har jag märkt. 

På dagens agenda så står det följande: handling, besikta bilen och löpning. En fin mix av göromål!

Hörs senare kamrater. 

Inga kommentarer: