tisdag, mars 26, 2019

Hemstädning


Tjenare bloggvänner!

Jag kom att tänka på det här med städning och hemhjälp häromdagen när jag för vilken gång i ordningen bara den veckan dammsög golvet. Speciellt nu för oss som har både en liten mini-man på 1,5 år och även en hundvalp på två månader så blir det väldigt skitigt, väldigt snabbt. Det är ett rejält springande överallt i huset för dessa busar, lägg då också till att vi springer in och ut med valpen säkert 10-20 gånger per dag, för att han ska lära sig att bli rumsren. Detta gör golvet allt annat än rent och nystädat. 

Fick jag välja på att ha hemstäd hos oss, från exempelvis företaget Hemmiljö som bland annat sysslar med hemstädning i Stockholm  så skulle jag vilja ha städning en gång i veckan. Hellre det än en större städning mer sällan. Min taktik vid städning i hemmet är nämligen att städa lite mindre noggrant, lite mer ofta. För att underhållsstäda liksom. Tycker det fungerar bra för det mesta, sen får man slå till med en större städning emellanåt!

För ett antal år sedan så jobbade jag själv på ett städföretag, där lärde jag mig faktiskt mycket om just städning och dessutom så lärd jag mig att putsa fönster. Det är jag väldigt tacksam över!

Hur gör ni och hur vill ni ha?

Inga kommentarer: