fredag, mars 01, 2019

Idag åker jag norrut

En på bilden ovan är lyckligt ovetande om hela det spektakel som utspelar sig några mil norrut kallandes Vasaloppetveckan. Den andra sov som en jävla sparris inatt, låg och vände sig i funderingar. Jag gick igenom bansträckningen i huvudet så gott jag kunde. Stora delar känner jag ju till och det är faktiskt ganska skönt att göra det. 

Igår så packade jag klart det mesta inför resan mot Mora idag. Skönt att vara klar. Hade ni sett mig igår, eller idag för den delen så hade ni nog trott jag vore mer sinnesförvirrad än jag är. 

På dagens agenda står det en liten promenad nu med familjen. Sedan åker hela gänget till Bergebo, där ska jag bara åka en timme lugnt skate. Därefter bär det av hemåt för lunch och så väntar ju som tidigare nämnt resa uppåt. Det blir bra det, även om det kommer kännas tomt utan familjen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till Adam, ångra aldrig en fis!

Adam Steen sa...

Heja heja :)