fredag, mars 29, 2019

Inte många skidpass kvar nu + PollenOptimalTjena!

Idag blev det sista skidpasset med skidprofilen, nästa vecka väntar det löpning. 

För min del så blev det totalt två timmar klassiskt med mina skinsskidor. Idag hade jag varken fäste eller glid, en perfekt kombination.. Jag åkte mest runt och tog det lugnt för att försöka få lite blodgenomströmning i kroppen. Märkte att jag var lite seg och sliten från de två senaste träningspassen. Hoppas på att vara piggare imorgon när jag ska tävla Lilla SS. 

Snön har försvunnit väldigt snabbt här i Bergebo och jag tror inte det kommer vara åkbart många dagar till. Nu kunde jag dock åka både Igeltjärnsvägen och ner till Vargliden, men det var mycket is på sina ställen. När snön är borta så blir det nog någon vecka med lite övergångsträning kan jag tänka mig, där jag försöker både återhämta mig lite och komma igång med löpningen på ett bra sätt. Vi får se hur länge jag väntar med rullskidor, förhoppningsvis ganska länge..! 


Igår fick jag hem ett paket från min samarbetspartner Helhetshälsa  Jag gillar deras produkter och jag inbillar mig att dom fått mig att hålla mig friskare. På översta bilden ser ni de tillskott jag använder, tar dock inte alla varje dag. På den nedre bilden ser ni deras nya produkt ”PollenOptimal”!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Trodde du längtade intensivt till medvindspassen på rullskidor!

Adam Steen sa...

Haha, man kan lätt tro det ;)