måndag, mars 11, 2019

Kämpar på


Har fått en sjukare knöl som ni ser på den övre delen av den röda cirkeln. Det är dock inte där jag har ont, utan det värker på motsatt sida. Att åka skidor känns knappt, men att göra saker i vardagen såsom tvätt, städning, disk och annat gör att det värker rejält. Kan låta som en dålig ursäkt men här hemma jobbar vi inte efter patriarkala strukturer, utan vi hjälps åt på ett jämställt sätt med hushållsarbetet. Så då är det jobbigt när den satans handleden ska värka vid dessa tillfällen 


Amanda lyckades fånga Alfons på bild häromdagen när han gör denna min som vi kallar för ”tokminen”. Eller egentligen är inte detta den riktiga tokminen, utan en utvecklad variant av originalet, då han också andas ganska häftigt genom näsan. Hur den ser ut har jag dock ingen bild på.. 

Idag är det åter måndag, solsken och några minusgrader. Jag kan lätt leva med det i några veckor till, inte att det är måndag då, utan vädret. 

Planen för denna dag är att vi ska till Alfons dagis en sväng. De senaste gångerna har vi lämnat honom ensam där, medan vi varit ute på promenad. Det för att Alfons ska lära sig att vara där utan oss och det har gått väldigt bra. Både kul och lite läskigt för oss föräldrar. Men det är väl bara att acceptera faktum att han växer, tror nog alla föräldrar kan känna samma sak. 

Förutom dagiset så ska vi givetvis ta en liten promenad till Willys för att handla inför kvällens tacomiddag. Förutom det så har vi inget planerat, vilket är skönt, dessutom är det vilodag också. Ni behöver dock inte oroa er för att vi inte ska få dagen att gå, det finns alltid saker att göra, roliga såsom måsten. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: