lördag, mars 30, 2019

Lilla SS i eftermiddag


DJ-Alfons och hans far 

Tjena alla helgglada!

Idag så står det Lilla SS på schemat, 10 kilometer skate alltså. Mest för att det är skönt att slippa träna. Dessa övergångsperioder mellan snö - barmark och vice versa är inte alltid så roliga. Eller att gå på snö kan väl ibland vara trevligt, men nu är det kämpigare tycker jag, men det har jag ju varit inne på tidigare. Jag har ju löpningen och nu även en SkiErg som jag förväntar att ska rädda mig ett antal gånger under kommande säsong(er). 

Det är sen start idag, klockan 15,35 sticker jag iväg, svårt med mat och så vidare när det är sen start. Men det är ju inte VM idag heller, så det är väl inte hela världen. Jag vill främst få ett bra träningspass och tävling är ju bästa träning säger dom. 

Nu på förmiddagen så ska jag ta med mig grabbarna Alfons och Boris (nu med smeknamnen Borkan och Boran, det senare kan dock låta som något annat, så det är ju inte så bra som man först kan tro..) ut på en liten promenad. Vi ska handla russin till Alfons och ett vadderat kuvert till min gamla pulsklocka som jag ÄNTLIGEN sålt. 

Vi hörs lite senare då kamrater!

Inga kommentarer: